Historickou Bratislavou do Incheby

IMG_5717Dňa 22.4. 2016 sa trieda I. BM vydala za skorého rána s Mgr. Mišíkovou a Ing. Balátom na cestu do Incheby v Bratislave.

Naša spoločná cesta začala v Žiline na železničnej stanici. Vlak nás odviezol do hlavného mesta a z hlavnej stanice sme pokračovali po vlastných nohách do Incheby na autosalón.

GPS navigácia nás viedla popri Múzeu dopravy na Štefánikovu ulicu, kde sa nachádza Krajanské múzeum, Múzeum polície, Úrad vlády SR, Grasalkovičova záhrada a Grasalkovičov palác. Z Hodžovho námestia sme sa presunuli popod Michalskú bránu do najužšieho centra Bratislavy. Okolo Univerzitnej knižnice a Dómu sv. Martina sme sa dostali na Most SNP, odkiaľ sme sledovali lode na Dunaji. A hneď za riekou sa rozprestierala Incheba, kde sa konal Autosalón Bratislava 2016 s tými najzvučnejšími značkami automobilov.

Po niekoľkých zaujímavo strávených hodinách na výstavisku, kde každý našiel niečo zaujímavé, sme sa odviezli autobusom MHD na hlavnú stanicu a vlakom sme sa vrátili vo večerných hodinách domov.

IMG_5715 IMG_5694 IMG_5676 IMG_5678 IMG_5675 IMG_5679