Autosalón Nitra 2015

autosalon8. a 9. októbra 2015 sa uskutočnil výlet žiakov našej školy z tried I.AP, I.BP, I.BM, II.BP, II.AM, III. DP, II. BU na Autosalón v Nitre.

O 7.00 hod. ráno sme sa všetci stretli, nastúpili do autobusov a vydali sa na cestu do Nitry. Po príchode sme netrpezlivo čakali pred bránami Autosalónu. Po zakúpení vstupeniek nám už nič nestálo v ceste, aby sme si  pozreli všetky expozície výstavy. Absolvovali sme prehliadku osobných, úžitkových a nákladných automobilov, dopravnej techniky, autopríslušenstva, servisnej a garážovej techniky, starých veteránov. Videli sme veľa automobilových značiek ako napríklad Citroën, Opel, Renault, Kia, Land Rover, BMW… Dozvedeli sme sa mnoho zaujímavých informácií o vozidlách a ich technických parametroch. Sami sme si mohli vyskúšať aj jazdu na jednom vozidle pomedzi kužele. Bol to pre nás veľký zážitok, ktorý by mali zažiť aj iní žiaci z našej školy.

Sme veľmi radi, že naša škola organizuje takéto exkurzie a mohli sme sa zúčastniť tohto ročníka Autosalónu v Nitre 2015 a veríme, že o rok tam zavítame opäť.

Alexandra Horvátová a Nikola Melová (III.DP)

autosalon2 autosalon1