Odborná exkurzia v hotelových zariadeniach – Villa Nečas a Hotel Grand

image (4)Dňa 13. 02. 2014 sa žiaci III.DP, študijný odbor dopravná akadémia so zameraním na cestovný ruch, zúčastnili odbornej exkurzie. Villa Nečas a Hotel Grand zaujali žiakov, ktorí sa  aktívne zapájali do diskusie, ich otázky súviseli so zaujímavosťami a prevádzkou hotela. Získané informácie sú pre študentov obohatením odborných vedomostí nielen z teoretického, ale predovšetkým z praktického hľadiska pri zabezpečovaní ubytovacích, stravovacích, kongresových a doplnkových služieb hotelového zariadenia.

Hotel Villa Nečas v Žiline – kaštieľ je postavený v barokovom slohu a po celkovej rekonštrukcii je kombináciou histórie 18. storočia a najmodernejších prvkov. Hotel ponúka svojim hosťom reštauráciu, salóniky, vinotéku a letnú terasu. Moderne zariadené, klimatizované izby sú vybavené kúpeľňou so sociálnym zariadením, TV, pripojením na internet, scénickým osvetlením, moderným sound systémom, minibarom a trezorom.Ubytovaní hostia majú možnosť využiť zadarmo fínsku saunu s chladiacim bazénom. Študentov zaujal podkrovný apartmán svojím dispozičným riešením, parnou saunou a jakuzzi.

Hotel Grand sa nachádza v pešej zóne priamo v historickom centre Žiliny. Ponúka ubytovanie v rôznych druhoch izieb, stravovanie s veľkým výberom jedál slovenskej  i svetovej kuchyne, vyhľadávanú kaviareň so širokou ponukou kvalitnej kávy a  moderné wellness centrum v luxusnom prostredí .

image (1) image (5) Nový obrázokGrand_3600